Upute za korištenje Prostaffect

Upute za uporabu kapsula Prostaffect

Prostaffect je potpuno novo rješenje za podršku zdravlju prostate u Hrvatskoj. Njegov vjerojatni proizvođač isporučio ga je na digitalno tržište u proljeće 2020. godine. Poznato je da većina navedenih komponenata značajno pospješuje rad muškog genitourinarnog i reproduktivnog sustava. Proizvođač je također više puta izjavio da također poboljšava pravilno funkcioniranje prostate. Većina dostupnih recenzija kupaca i recenzija na internetskim forumima za intimnost to također potvrđuju. Komentari, kritike i mišljenja uglavnom su pozitivni. Ne uključuju ozbiljne pritužbe u vezi s pojavom negativnih nuspojava, alergijskih reakcija ili drugih kontraindikacija. Ali za ispravan učinak, kapsule morate koristiti strogo slijedeći upute.

Upute za ispravnu uporabu Prostaffect kapsula

Prostaffect je kapsula s inovativnom formulom koja kombinira darove prirode i moderne znanosti. Treba ih jesti jednom dnevno, po mogućnosti pola sata prije zakazanog obroka. Preporuča se piti kapsule s puno vode. Simptomi boli nestaju nakon prvog tjedna upotrebe. Na dublju akciju morat ćete pričekati duže. Ovisi o težini bolesti, kao i o individualnim stanjima tijela.

Ne postoji ništa lakše od svakodnevnog uzimanja Prostaffect muških kapsula za povećanje libida. Prekriveni su prevlakom tankog filma koja lako utječe na probavni sustav. Jedina stvar koju imenovani proizvođač Prostate Solution Better Performance vjerojatno savjetuje korisnicima jest slijediti upute za upotrebu. Sastavljeni su u obliku opsežnog vodiča za uporabu i primjenu. Spremnik s proizvodom treba čuvati na suhom i hladnom mjestu. Ne smije se izlagati izravnoj sunčevoj svjetlosti.

Kako pravilno koristiti proizvod? Tri su jednostavna koraka.

Upute za uporabu kapsula
Korak 1 Korak 2 3. korak
Ne prelazite 2 (dvije) kapsule dnevno. Učinite to oko 30 minuta prije redovitog obroka! Ne zaboravite ostati tjelesno aktivni, jesti zdravu hranu za prostatu i piti puno tekućine! Ponavljajte ovaj postupak svaki dan barem puni kalendarski mjesec!

Puni tijek uzimanja lijeka je 30 dana (jedan kalendarski mjesec). Ako je potrebno, nakon nekog vremena možete ponoviti tečaj za prevenciju.

Indikacije za uporabu

Simptomi prostatitisa obično se razvijaju postupno i mogu se otkriti dovoljno rano. Međutim, događa se da pogoršanje zdravlja dođe iznenada, tada imamo akutni prostatitis. Zanemarivanje svih simptoma može pridonijeti pogoršanju kvalitete sperme, pojavi krvi u sjemenu i značajnom smanjenju spolnog nagona. Simptomi prostatitisa:

  • Urinarna inkontinencija.
  • Česti pritisak na mokraćni mjehur mokraće.
  • Groznica i jaki bolovi u perineumu.
  • Nadražujuća, pekuća bol prilikom mokrenja.
  • Povećana prostata na rektalnom testu.
  • Poteškoće u postizanju i održavanju erekcije.
  • Smanjena kvaliteta spolnog života.
  • Prerana ejakulacija.

Kontraindikacije za uporabu

Kapsule nemaju kontraindikacije zbog svog prirodnog sastava. Jedini uvjet pod kojim ne možete koristiti proizvod je individualna netolerancija na jednu od komponenata.